Pathé bioscopen


Het van origine Franse Pathé bestaat meer dan 100 jaar en is de grootste bioscoopketen van Nederland. Er zijn Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. In september 2014 heeft Pathé de organisatie Cinemec overgenomen.

Cygnis beheert voor Pathé de Oracle databases die worden gebruikt voor het ticketing systeem Dolphin en het financiële systeem Agresso Business World. Met behulp van Dolphin verkoopt Pathé bioscoopkaartjes via mobiel, internet, kiosken en bemande verkooppunten voor al zijn bioscopen in Nederland, soms meer dan 100.000 per dag. Dolphin maakt gebruik van een centrale Oracle database omgeving gebaseerd op Oracle Database Enterprise Edition en Oracle Dataguard voor clustering/failover.

Provincie Fryslân


Met ruim 1000 medewerkers bouwt de provincie Fryslân aan een duurzame woon- en werkomgeving. Zo werkt de provincie aan een goed wegennet en openbaar vervoer, investeert zij in de Friese economie en zorgt zij ervoor dat inwoners en bezoekers kunnen genieten van de Friese natuur & cultuur.

De provincie Fryslân heeft meer dan 30 verschillende applicaties die elk gebruik maken op een Oracle Database. Een deel van de applicaties draait daarnaast op Oracle Forms. Cygnis beheert de volledige Oracle omgeving voor de provincie.

Simyo


Simyo is het online merk van KPN en actief in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Simyo biedt heldere en betaalbare prepaid mobiele telefonie aan via het Internet.

Voor Simyo beheren we sinds 2014 de CDrator database. CDrator is het platform waarop klanten hun eigen abonnement online kunnen regelen en waaruit de facturatie plaatsvindt.

HVC Groep


HVC is een samenwerkingsverband van 46 aandeelhoudende gemeenten uit Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland en van zes waterschappen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland. Voor deze aandeelhouders voert HVC het afval-, energie- en waterbeheer uit. HVC streeft hierbij voortdurend naar de optimale mix tussen een duurzame bedrijfsvoering en de kostprijs.

Cygnis beheert voor de HVC diverse bedrijfskritische Oracle databases.

Gino Software


Gino ontwikkelt, levert en onderhoudt innovatieve informatiseringoplossingen voor (zorg)professionals op het gebied van brede vraagverheldering en indicatiestelling, zelfbediening, zelfregie en eigen kracht, digitale dossiers, casemanagement en ketenzorg, geprotocolleerde afhandeling, gebaseerd op ziektebeloop modellen en de daarmee gemoeide logistieke en financiële processen.

Cygnis beheert de Oracle databases van Kidos voor Gino. Kidos is hét digitale dossier voor de jeugdgezondheidszorg (DD-JGZ), ontwikkeld in samenwerking met GGD Amsterdam en GGD Rotterdam. Op dit moment maakt 25% van de JGZ organisaties in Nederland gebruik van Kidos.

Lifeguard Health & Performance


Lifeguard is een toonaangevend advies- en trainingsbureau op het gebied van Health & Performance management . Lifeguard gebruikt haar kennis en ervaring uit de topsport om medewerkers beter te laten presteren. De op maat gemaakte programma’s van Lifeguard geven organisaties en hun medewerkers meer energie en veerkracht. Lifeguard maakt organisaties aantoonbaar vitaler zorgt voor hogere betrokkenheid. Zo kunnen deze organisaties ook onder stressvolle omstandigheden duurzaam top prestaties leveren.

Cygnis verzorgt beheer en hosting van de applicaties voor Lifeguard. Lifeguard helpt werknemers & bedrijven samen optimaal te presteren.

Farmresult Management Systems


FarmResult levert management systemen voor de veehouderij. Algemeen kenmerk is het directe inzicht in de status van de dieren en het monitoren van de ontwikkeling volgens plan en desgewenst kunnen bijsturen.

Cygnis verzorgt beheer en hosting voor de applicaties van Farmresult. Farmresult biedt managementoplossingen voor de agrarische sector.

Bereslim


Bereslim biedt pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters aan. Het zijn leerzame spelletjes om op een leuke manier met taal en goed leergedrag bezig te zijn. Bereslim bestaat uit BereslimmeBoeken, interactieve digitale prentenboeken, Letters in Beweging, waarbij kinderen kennis maken met klanken en de daaraan gekoppelde tekens en Samenslim, spellen die kinderen goed leergedrag stimuleren.

Cygnis beheert de (Oracle) systemen waarmee Bereslim hun dienstverlening mogelijk maakt.