Wat kunnen we voor u beheren?


Wilt u het beheer van uw ICT omgeving geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Dan helpen we u graag. Met ons multi-disciplinaire team nemen we u zorgen over de beschikbaarheid en performance van uw applicaties uit handen. Onze specialisten hebben allen een brede basis in de ICT en een nuchtere en pragmatische kijk op het werk. Dit maakt ons flexibel en uitermate effectief bij het dagelijks beheer, troubleshooting én projecten. Door goed samen te werken en elkaar aan te vullen qua expertise en ervaring zijn we als team sterker dan welk individu dan ook. We get the job done!

Oracle

Maakt u gebruik van Oracle producten? Het team van Cygnis helpt u graag met het beheren van uw Oracle software. We kunnen u met onze kennis en ervaring bedienen op verschillende aspecten van beheer voor diverse Oracle producten, waaronder:

  • Oracle Database
  • Oracle Weblogic
  • Oracle Fusion Middleware
  • Oracle APEX
  • Oracle Business Intelligence, Oracle Data Integrator en Oracle Warehouse Builder
  • Oracle Enterprise Linux
Op efficiënte wijze verzorgen wij de installatie en het beheer van uw Oracle omgevingen en nemen u de zorg voor de beschikbaarheid en veiligheid van uw applicaties en gegevens uit handen.

PostgreSQL

Heeft u naast of in plaats van Oracle één of meerdere PostgreSQL databases in gebruik? Of bent u van plan om deze te gaan inzetten? Dan kan Cygnis u ook helpen. Cygnis heeft zich naast Oracle ook gespecialiseerd in PostgreSQL, omdat we PostgreSQL zien als serieus alternatief voor de Oracle database software. Met onze opgedane kennis en ervaring met PostgreSQL zijn we de partij voor het beheren van uw PostgreSQL omgevingen.

Linux

In uw infrastructuur is het operating systeem van uw servers de basis voor alle software die erop draait. De medewerkers van Cygnis hebben ruime ervaring met het inrichten en beheren van Linux omgevingen. Hierbij maken we gebruik van diverse tooling om het beheer te vereenvoudigen en te verbeteren.